Van Goud naar Platinum: Caldic Techniek heeft de Platinum EcoVadis certificering ontvangen!

3 september 2024

EcoVadis, de wereldwijde leverancier van duurzaamheidsbeoordelingen, heeft Caldic Techniek de Platinum-rating toegekend na ons te hebben geëvalueerd op basis van hun uitgebreide criteria. Wij behoren nu tot de top 1% van de beoordeelde bedrijven.

Ecovadis

EcoVadis is een betrouwbare wereldwijde leverancier van duurzaamheidsbeoordelingen voor bedrijven en evalueert 21 duurzaamheidscriteria verdeeld over vier categorieën

  • milieu
  • arbeids- en mensenrechten
  • ethiek
  • duurzame inkoop

De uitsplitsing van de scores en categorieën is hieronder te vinden:

Opvallend PLATINUM

In augustus 2024 heeft Caldic Techniek haar beoordeling door EcoVadis afgerond en een platinum medaille ontvangen voor de inspanningen om beleid en maatregelen te implementeren om de praktijken op het gebied van arbeids- & mensenrechten, milieu, ethiek en duurzame inkoop te verbeteren. De duurzaamheidsbeoordelingen van EcoVadis zijn gebaseerd op internationale duurzaamheidsnormen zoals de VN Sustainable Development Goals, de Tien Principes van het UN Global Compact, de conventies van de Internationale Arbeidsorganisatie (ILO), de GRI-normen (Global Reporting Initiative) en verschillende ISO-normen.

Vragen over Ecovadis?

Neem contact op met Erwin Pleus

Ecovadis